Læge Søren Flemming Roed -
Forsøger at invalidere ung kvindeFORLØB HOS DET SØREN FLEMMING ROED. ( Må gerne deles )

Søndag 11.02.18 ; Michellas skulder låser sig fast. Vi ringer til lægevagten 22.33, får fat i lægevagten, der ikke mener Michella har en slidt skulder, han udtaler at de intet kan gøre, og vi skal kontakte egen læge den efterfølgende dag. 

Mandag 12.02.18 ; Michella ringer til egen læge, men bliver igennem en telefonsvarer guidet videre til en anden læge, da der er sygdom i klinikken. Michella ringer efterfølgene til læge vikaren Søren Flemming Roed der ligger på følgene adresse - Sløjfen 12, 2000 Frederiksberg. 
Michella får en tid hos Søren mellem 12;30 - 13;00. Vi ankommer til adressen 11.45. På Sørens dør, står der følgene “Åben for konsultation 12.00 - 12.45” Vi ringer derfor på døren op til flere gange da klokken bliver 12.00. Efterfølgene ankommer en anden patient, der udtaler at Søren har det med at, komme forsent rigtig ofte, hun stiller sig få meter fra klinikken og kigger op på vinduerne, hvorefter hun konstatere gardinerne er trukket for, hvilket er tydeligt tegn på, Søren ikke er dukket op. Vi venter til 12.45 hvor Søren vælger at, dukke op til klinkken. På pågældene tid er der ankommet 4 patienter mere, der har fået en tid hos ham på den pågældene dag. Vi går med ham op til klinikken, hvorefter han siger “Læg jeres sygesikring på disken, og sæt jer ind i venterummet og vent”. Michella lægger sit sygesikring og vi går derefter en ind i venterummet. Vi ligger derefter mærke til, der ingen sygeplejer er, eller sekretær, det Søren selv der tager imod patienter i skranken, imens han tager sig af telefon opkald da han har åben for tidsbestilling mellem 11.00-13.00. 

Efter 30 minutter, ca. Omkring 13.00 går vi ud til skranken, hvorefter vi møder op til flere patienter ventende mens Søren tager sig af telefon opkald. Der går omkring 10 minutter, hvorefter Søren siger “Hvad fanden står i her og venter for? I skal bare gå ind og sætte jer”. Det siger han til alle patienterne der står i rummet og venter på modtagelse og indregistrering. 

Vi går derefter ind og sætter os igen, der går op til en time før vi kommer til. Klokken er nu 13.24, og vi bliver kaldt ind, samtidigt med han kalder en patient ind i et andet rum samtidigt. Derefter sidder vi og venter ydeligere 20 min før vi får behandling. Søren kommer ind på patient stuen. Michella forklarer om sin skulder og sin skade hun har haft, siden hun har været 16 år gammel. Søren vælger at overhører hvad Michella siger, han tager fat i armen og hiver og flår i den, hvorefter han trykker hende ned på, pågældene sted Michella udtrykker der er store smerter. Derefter rejser jeg mig op, og beder Søren om at, lytte på hvad Michella siger, da hun sidder med tårene ned af kinderne og føler hun ikke bliver hørt, jeg bliver derefter bedt om at holde min kæft eller gå ud. Konsultationen fortsætter med Michella, og Søren sidder og forklarer om hans debut som akupunktør, og mener bestemt at Michella kun lider af muskelspændinger, og at det var den eneste løsning. Michella gentager at, det IKKE er muskelspændinger, men en skade der har eksisteret siden hun var 16 år gammel, og da den første gang låste sig fast, fik hun en blokade. 
Søren mener stadigvæk at Michella skal have akupunktur i skulderen, fordi han mener at det ville virke, mod de muskelspændinger Michella gentagene gange udtrykte at, det havde hun altså ikke. Michella gentager sig igen, hun siger det IKKE er muskelspændinger og at, det er en sene skade, der har eksisteret i flere år. 
Derefter går Søren med til en blokade med Binyrebarkhomon. Han påføre Michella med noget bedøvende, så det ikke skulle gøre ligeså ondt mente han. Efter 13 sekundter, stikker han Michella med blokaden midt i armen ved skulderen, hvorefter Michella siger “Det ikke der jeg har ondt, det er i skulderen”. Michella undrer sig mere og mere over forløbet hos Søren. Og spørger derefter om han er sikker på at, han har stukket rigtig af pånævnte årsag hun havde prøvet det før, og der blev hun stukket andre steder, Søren er bestemmende og mener det er, de helt rigtige steder. Da han er færdig siger Søren “Så, nu virker det, du kan bevæge armen nu”. Michella kigger forundret over på mig og siger “Nej, det kan jeg stadigvæk ikke”. Søren kigger med et smørret grin og siger “Jo, det kan du godt. Du skal lade vær med at pive sådan”. Derefter spørger vi efter noget smertestillende, da Michella fortsat har utroligt mange smerter i skulderen, Søren udskriver muskelafslappende kaldet Klorzoxazon 250mg, Ibuprofen 400mg og Pantoprazol mod mavesyre da Michella ikke kan tåle Ibuprofen grundet for højt mavesyre indhold. 

Klokken er nu 14.30, og vi forlader klinikken med en meget underlig og ubehagelig fornemmelse af, at der var noget galt. Michella gentager flere gange på vejen hjem at, der noget galt og at, hun mener Søren har sprøjet blokaden helt forkert. Derefter går vi på apoteket og får de udskrevne præperater til Michella. 
Michella har fortsat ondt, og vi spørger efterfølgene apoteker damen hvor lang tid sådan en blokade tager før den virker. Hun siger så, at den sagtens kan tage 24-48 timer. Vi går herefter hen til bussen og hjem. 

Der går nogle timer, og omkring klokken 18.15 siger jeg til Michella at, jeg synes hendes ene hånd er hævet (venstre hånd, hvor blokaden er blevet skudt i  venstre arm). Jeg vælger efterfølgene at ringe min storesøster op der er udannet sygeplejerske. Jeg forklarer om episoden hos Søren, forklarer bivirkningerne Michella har og at, Michella udtrykker at hun har en summen i hånden, hun siger til mig vi skal ringe til lægevagten. 
Klokken 18.44 ringet vi til 1813, og får en tid hos lægevagten. Vi får en tid på Frederiksberg Hospital 20.10.. 
Vi bliver hentet af Michellas kusine Mia Kruse-Olsen, der henter os og kører os på Frederiksberg Hospital Akut Afdeling, da Michella får præperatet Klorzoxazon og ikke må kører bil. 
Vi ankommer hefter til Frederiksberg Hospital Akut Modtagelsen, 19.45 og melder os i receptionen. Klokken runder sig 20.10 og Michella bliver kaldt ind til konsultation. Michellas hånd er på pågældene tidsspunkt vokset sig til dobbelt størrelse, den er rød og knoerne er blå. Hun forklarer lægen om episoden, hvad hun har indtaget af forskellige præperater og at, hun har fået blokaden. Hun viser efterfølgene hvor Søren har lagt blokaden, hvorefter lægen siger “Han har lagt den helt forkert, du har betændelse i skulderen og hånden”. Lægen viser os derefter, hvor blokaden skal påføres korrekt. Vi indser nu Søren har skudt så meget forkert, at Michella nu har betændelse i både skulder og hånd, da blokaden overhovedet ikke har hjulpet de steder den skulle. Lægen siger først at, Michella skal ringe til Søren imorgen tidligt og have en tid hos en specialist i skuldrer til, at få lagt en ny blokade. Michella udtrykker herefter at, hun har ikke lyst til at, ringe ham op igen og tage derop efter den ubehagelige oplevelse hun var ude for tidligere på dagen, lægevagten foreslår at, vi ringer til min læge og prøver at få hende tilknyttet der, for efter at få en henvisning til special læge i skuldrer. 

13.02.18; Klokken 8.30 ringer Michella til Søren, for at få den henvisning til en speciallæge som lægevagten udtrykte hun skulle have. Hun ringer derefter Søren op, og forklarer at hun var hos konsultation hos ham igår, og at der gået betændelse i hendes underarm og hånd. Søren spørger om det er hans skyld, hvorefter Michella siger hun ikke ved hvems skyld det er, men at hun skal have en henvisning til en speciallæge i skuldrer, det afviser Søren. Søren siger “Nå, men det får du ikke. Du kan få en henvisning til noget røntgen”. Michella sidder og er voldssomt frustreret, da Søren ikke vil henvise hende til en speciallæge, da hun ikke kan bruge røntgen til noget som helst og lægevagten sagde vi skulle have en henvisning til en speciallæge. 
Vi ligger herefter på, med en kæmpe frustration over at én læge kan have SÅ meget magt over, et andet menneske! Michella skulle bruge en specifik henvisning, hun vidste hvad for en henvisning og til hvad hun skulle, men fordi der sidder en læge i den anden ende som IKKE vil henvise, kan hun ikke komme videre i forløbet. Det kan simpelthen ikke være rigtigt! Hvordan kan sådan en læge overhovedet have tilladelse til, at have åbent? Hvordan kan han med 3 klager på hans klinik, få lov til at være vikar for andre læger? Hvordan kan han overhovedet stadig have sin praksis når der ligger klager på ham? En læge der ikke lytter efter patientens behov? 
Det kan da ikke være rigtig, vi skal ringe til samtlige læger, for at få den ENE henvisning, som Michella havde behov for. Det kan da ikke være rigtig jeg skal have en frustreret kæreste på 3 dagen, med en skulder der gør SÅ ondt, at hun ikke kan sove, fordi der EN læge, der ikke lige gider opfylde sin patients behov? Fordi HAN ved bedst, han er jo læge! Det kan ikke være rigtig vi skal sidde, og prøve og finde frem til alle mulige løsninger selv, fordi der EN læge der ikke GIDER henvise til en anden læge, fordi han mener det ikke er det som er galt, selvom gentagene gange han får afvide, Michella har en skadet skulder, den er nedslidt og det har eksisteret siden hun var 16 år gammel! Der flere journaler på det. Der flere journaler på hvad hun har gennemgået med skulderen, men fordi EN læge ikke gider lytte, og mener det bare er muskelspændinger, skal Michella sidde tilbage med en frustreret tankegang om, at hun ikke kan få hjælp hos professionelle, det er jo svigt af vores eget system! Dem som skulle være uddannet til at, hjælpe de syge, de svigter og sender videre til 40 tusinde andre systemer, fordi de mener de er autoriteret og ved bedst, selvom man som patient sidder og godt ved hvad der er galt med en selv? Jeg sidder med en forståelse for, hvorfor der er så mange der NÆGTER at gå til lægen. Vi får jo ikke hjælp som vi skal have? For år tilbage var der artikler om flere og flere danskere undgik lægen. Det er da klart, vi bliver ikke hørt? Vi går op og siger vi har en influenza, men bliver afvist, får afvide at det bare er en virus og vi skal gå hjem oog lægge os. Dagen efter ligger man med 40 i feber, og er ved at kradse af! 
Man går op til en læge, siger man har en skulder skade, herpå en nedslidt sene, som har været der siden man var 16 år gammel. Lægen hiver og flår i din skulder til du sidder med tårer ned af kinderne, han giver en blokade men skyder den i helt forkert, dagen efter vil lægen ikke engang give en henvisning til en skulder specialist. For han ved bedst! Det jo bare muskelspændinger. 
Det kan simpelthen ikke være rigtigt! Er det ikke meningen man går til lægen for at, få hjælp? Eller er de der bare for at tjene penge? Den eneste vi oprigtigt fik hjælp af, var lægevagten igår der konstaterede at Michella havde betændelse i armen, og hånden fordi blokaden blev lagt forkert og den slet ikke virkede, og derfor skulle have en henvisning til en skulder specialist for at få en NY blokade der rent faktisk virkede. Søren fik vi ingen hjælp af, udover nogle piller på recept der ikke virkede. En blokade der skudt forkert, der udløste betændelse. Ingen andre læger at hente hjælp hos, udover tidligere læge på Søborg Torv, der gerne ville tage Michella ind, efter to timers kamp med flere andre forskellige læger der afviste Michella, fordi hun ikke var patient hos dem. Hvornår er det blevet tilladt, at afvise patienter der oprigtigt er syge? Der tales om en betændelses tilstand der kan brede sig? Egen læge er syg, vikar lægen lytter ikke efter Michellas behov, har hunde i praksis og hundehår der ligger på gulvet, nåle der ligger hulter til bulter i hans gennemsigtige skuffer, Søren der ikke ejer en sekretær og snakker ned til sine patienter? Hvorfor skal vi som patienter og almen borgere sidde i 3 dage, frustreret og forvirret over der ingen hjælp er at hente? Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor Sørens praksis IKKE er blevet lukket ned, dette kan da ikke være den første klage der kommer på ham? Hvordan kan man have lov til at, have hunde i klinikken? Hvad gør han hvis der kommer astma patienter? Hvordan kan han få lov til at have en praksik, når han ikke engang opfylder patienternes behov? Han tager ikke telefonen når patienter ringer, og hvis han tager den er det hjemmefra med et fjernsyn der kører i baggrunden, og en arrogant personlighed fordi han er autoriteret og ved bedst, kan han afvise og godtage som han har lyst til? Han kan tillade sig at komme forsent til egen praksis, når han har flere patienter der står udenfor og venter på ham. Sedlen på døren der beskriver han har åbent for konsultation 12.00 - 12.45, men ikke dukker op før 3 kvarter efter? Det kan da ikke være rigtigt, en læge bare kan afvise en henvisning og sige “Nå, men det kan du ikke få, for det har jeg ikke lyst til, men jeg gider godt henvise dig til røntgen”, selvom patienten gentagene gange har udtrykt, at røntgen er foretaget og at patienten før har prøvet situationen med skulderen og ved hvad der skal til, en læge der afviser en andens læge råd med en henvisning til en skulder specialist, fordi det har han ikke lyst til!
Jeg er meget uforstående for, hvordan sådan en læge stadigvæk kan have lov til at være åben. I mine øjne er han slet ikke kompetent nok til, at hverken have sin egen praksis eller modtage patienter.
Michella har nu tabt arbejdsfortjeneste, og kan ikk møde op på sit eget arbejde, fordi hun ikke bliver behandlet rigtigt! Jeg er virkelig forarget over denne læge, og fraråder alt patient tilgang til ham!

LÆS MERE OM HVORDAN SØREN FLEMMING ROED ER VED AT KOSTER PATIEN LIVET : HER

Dexter